ontvang een gratis lidmaatschap

Vul het onderstaande formulier in en voeg een dimensie toe aan uw locatie!

verstuur

uw locatie als pilot in nederland?

VERTEL UW VERHAAL...
Een interactieve speurtocht toevoegen aan uw locatie is een goede manier om divers publiek bij uw verhaal te betrekken. Zorg ervoor dat dit verhaal nazindert. Speel met tekst, beeld, audio of video.

Graag interactiever? Daag de gebruiker dan uit met testjes! Questl geeft unieke mogelijkheden om op een eenvoudige manier een interactieve route te maken op uw locatie.

ROUTE
Questl is een app die zijn oorsprong vindt in België en daar zijn al diverse mooie en leerzame locaties toegevoegd. In Nederland is een kleine selectie gemaakt van interessante locaties die wij graag gratis kennis laten maken met dit product.Om die reden mag uw locatie kosteloos 1 jaar proefdraaien met deze prettige applicatie. 

Gaat u in op deze buitenkans?...

OVER DE APP

VERTEL HET VERHAAL VAN JE LOCATIE/EVENT VIA QUESTL
Questl is dé overkoepelende app voor mobiele verhalen over locaties & events. Het is een mobiele gids waarmee de gebruiker in één klik erfgoed, monumenten, parken en veel meer in zijn buurt ontdekt. Ook uw locatie! 

Bezoekers installeren GRATIS de app op hun smartphone of tablet en maken zo op een speelse manier kennis met alle deelnemende erfgoedinstellingen. Stap mee in het verhaal van Questl, en start meteen met de ontwikkeling van uw eigen Questls.

GA MOBIEL MET JE VERHAAL! 

Waarom zou iemand jouw verhaal van jouw locatie op een smartphone lezen? Omdat mobiele apparaten vandaag overal zijn. Van de  Europese bevolking heeft meer dan 70% en smartphone op zak. De doelgroep is zeer gevarieerd en bestaat uit jongeren, volwassenen én senioren. Questl haakt dus aan op het favoriete gebruiksitem van een veelzijdige doelgroep.

WERK SAMEN EN BEREIK MÉÉR.

Met Questl staat u er niet alleen voor. Want u opereert binnen een groter platform.

●  Geen investering in dure softwaretoepassingen
●  Geen zorgen over updates
●  Uitbreiding van uw Questl: gebruikers gaan vanzelf op zoek naar nieuwe locaties, en komen sneller bij uw informatie terecht.
Start daarom niet vanaf nul bij de ontwikkeling van uw eigen app. Stap mee in het verhaal van Questl, en win geld, tijd én gebruikers.

mobile storytelling